Poziv za sudjelovanje na sajmu poljoprivrednih proizvoda Dani maline i meda Žepče 2022.

8 Juna, 2022

Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče organizira 6. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju „Dani maline i meda Žepče 2022“.

Sajamska manifestacija će se održati u petak, 15.7.2022. god. na Gradskoj tržnici Žepče. Na sajmu će se okupiti izlagači iz cijele BiH. Izlagačima koju su zainteresirani da svoje proizvode izlažu dva dana data je mogućnost da svoje proizvode izlažu i u subotu 16.07.2022.g. u sklopu pijačnog dana na Gradskoj tržnici  Žepče.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na sajamskoj manifestaciji kao izlagači, te predstavite vaše proizvode i proširite mrežu vaših suradnika i kupaca.

Odluka organizatora je da se kotizacija za učešće na sajmu ove godine naplaćuje u iznosu od 20 KM. Naplata kotizacije će se vršiti na dan sajma.

Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje, hrana i osvježenje, kao i brojne nagrade i iznenađenja koje pripremamo za sve izlagače i posjetitelje.

Molimo da svoj interes za izlaganje na sajmu iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi OVDJE

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e mail-a na: razepce@gmail.com ili na tel: 032 880 273, 032 889 022.

Rok za prijavu je srijeda 07.07.2022.godine. Broj mjesta je ograničen!

Kontakt osobe: Marijana Zovko i Gabrijela Nedić

Iskreno se radujemo Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

Javni pozivi , ,