Politika privatnosti

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv i kontakt podaci kontrolora:
Razvojna agencija Žepče D.O.O.

Adresa:
Ulica Prva bb, 72230 Žepče
Bosna i Hercegovina

e-mail adresa:
razepce@gmail.com

Kontakt podaci osobe zadužene za zaštitu podataka:
razepce@gmail.com

1. ADMINISTRATOR OBRADE PODATAKA

1.1. Web stranica https://www.razepce.com je u vlasništvu Razvojne agencije Žepče, u daljem tekstu “Administrator”.

1.2. Adresa naše web stranice je: https://www.razepce.com

2. PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

2.1. Osobni  podatak je svaka informacija koja se odnosi na identificiranu fizičku osobu, odnosno osobu koja se može direktno ili indirektno identificirati (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona, adresa elektronske pošte i sl.). Obrada osobnih podataka vrši se u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka Europske unije (GDPR) te prema pravilima o zaštiti podataka koji se primjenjuju u okviru ove web stranice.

2.2. Administrator putem web stranice informira korisnike o radu Razvojne agencije Žepče d.o.o. i promovira Razvojnu agenciju Žepče d.o.o.. Ova Politika privatnosti odnosi se na vaše podatke koje prikupljamo, način na koji ih koristimo i objavljujemo, zajedno s mogućnostima koje imate u vezi kontroliranja tih podataka.

2.3. Osobne podatke prikupljamo u svrhu unapređenja korisničkog iskustva. Prikupljamo osobne podatke kako bismo mogli omogućavati, održavati, i unaprjeđivati rad web stranice www.razepce.com te razumjeli načine na koji korisnici web stranice istu upotrebljavaju. Osobni  podaci dostupni su samo osobama koje su nužne za obavljanje posla. Te osobe su obvezne čuvati poslovne tajne, uključujući i osobne podatke.

2.4. U bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup osobnim podacima, izmjenu ili brisanje netočnih podataka, kao i ograničenje ili prigovor na obradu iz pravnih razloga te pravo na prijenos podataka. Kako biste ostvarili ta prava, ažurirali svoje osobne podatke ili dobili informacije o obradi Vaših osobnih podataka, molimo da nas kontaktirate putem e-mail-a.

2.5. Podaci koje prikupljamo su:

Automatski prikupljeni podaci: prikupljamo informacije koje uobičajeno omogućuju web preglednici, mobilni uređaji i poslužitelji. Na primjer, to su vrsta preglednika, IP adresa, jedinstveni identifikatori uređaja, web mjesto za referiranje, datum i vrijeme pristupa, jezična sklonost, operativni sustav i informacije o mobilnoj mreži. Ti podaci se prikupljaju prilikom korištenja web stranice. Prikupljamo i informacije o korištenju: Prikupljamo podatke o vašoj upotrebi web stranice. Na primjer, prikupljamo informacije o radnjama koje su korisnici obavili na web stranice. Drugim riječima, saznajemo tko je što učinio i kada je to učinio na web stranici. Također, prikupljamo informacije o tome što se događa kada upotrebljavate web stranicu (npr. prikazi stranice, promjene podataka na stranici, itd.) zajedno s informacijama o uređaju (npr., veličina ekrana mobilnog uređaja, naziv mobilne mreže i proizvođača mobilnih uređaja). Ove nam informacije koriste kako bismo saznali na koji način ljudi koriste web stranicu a kako bi je mogli poboljšati. Prikupljamo podatke o lokaciji: prema vašoj IP adresi možemo odrediti približnu lokaciju vašeg uređaja. Te informacije prikupljamo kako bismo izračunali koliko osoba koristi naše usluge iz određenih geografskih regija. Prikupljamo informacije s kolačića i drugih tehnologija: pratimo način na koji koristite našu web stranicu putem kolačića i drugih sličnih tehnologija. Kolačići spremaju vaše postavke za web aplikaciju, kao što su preferirani jezik ili adresa, a kada ponovno otvorite istu web aplikaciju internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj aplikaciji.

3. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaše podatke koristimo na sljedeći način:

3.1. Koristimo vaše osobne podatke kako bismo vam mogli omogućiti i poboljšati korisničku podršku (na primjer, kad imate pitanja o našim aktivnostima).

3.2. Možemo analizirati vaše osobne podatke kako bismo bolje razumjeli našu bazu korisnika.

4. DIJELJENJE OSOBNIH PODATAKA

4.1. U nijednom slučaju ne prodajemo osobne informacije korisnika web aplikacije.

4.2. Uz odgovarajuće mjere zaštite, informacije o korisnicima dijelimo samo u slučaju zakonske obveze: U slučajevima gdje je to zakonom propisano ili je neophodno za sprječavanje, otkrivanje ili kažnjavanje krivičnih djela i prevara, vaše osobne podatke podijelit ćemo s nadležnim organima. Ako je sudskim nalogom ili drugim legitimnim zahtjevom od strane države to zatraženo, dužni smo otkriti Vaše podatke.

5. SIGURNOST

5.1. Nijedna mrežna usluga nije u potpunosti sigurna. Ipak, ulažemo maksimalan trud kako bismo zaštitili Vaše podatke od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništenja te poduzimamo sve za to potrebne mjere. U te svrhe koristimo odgovarajuće sustave i procedure zaštite podataka.

6. VAŠA PRAVA

6.1. U svakom trenutku možete podnijeti zahtjev za ostvarenje Vaših prava za podatke koji su prikupljeni u okviru korištenja web stranice www.razepce.com

Administrator će Vam u roku od 30 dana omogućiti da ostvarite svoja prava, ili Vas obavijestiti ako postoje opravdani razlozi za produženje roka. Za ostvarenje Vaših prava Administrator mora potvrditi Vaš identitet kao vlasnika osobnih podataka. Ako to nismo u mogućnosti učiniti, moramo odbiti Vaš zahtjev da bismo zaštitili podatke od neovlaštenog pristupa i zlouporabe.

Ako želite više informacija o tome koje kategorije podataka, u koju svrhu obrađujemo, ili ako želite ispraviti Vaše podatke, možete nas kontaktirati putem e-pošte na razepce@gmail.com

6.2. Pravo na brisanje podataka (pravo na zaborav) – Zahtjev za brisanje se podnosi slanjem e-pošte na adresu razepce@gmail.com. Po zaprimljenom zahtjevu za brisanje potvrdit ćemo primitak zahtjeva i pokrenuti proceduru brisanja podataka. Vaši podaci se čuvaju najkraće moguće vrijeme, ovisno o svrsi u koju su prikupljeni.

6.3. Podatke koje smo prikupili automatizirano prilikom pristupa i korištenja čuvamo 3 godine, ali ih ne možemo povezati sa Vama i Vašim osobnim podacima. Svrhe čuvanja ovih podataka su zaštita sigurnosti i integriteta web stranice kao i statističke analize. Ako se rok brisanja produži zbog tehničkih ili drugih opravdanih razloga, obavijestit ćemo Vas u pisanom obliku.

6.4. Pravo na prijenos podataka – U određenim okolnostima imate pravo dobiti i ponovno upotrijebiti svoje osobne podatke u strukturiranom, uobičajenom obliku i mašinski čitljivom formatu. Osim toga, u određenim slučajevima, imate pravo da takve informacije prenesete izravno trećoj strani.

7. VEZE SA DRUGIM WEB APLIKACIJAMA I WEB STRANICAMA

7.1. Naša web-stranica sadrži linkove na web-stranice i web aplikacije koje posjeduju i upravljaju treće strane. Ova Politika privatnosti ne odnosi na one druge web-stranice i web aplikacije. Savjetujemo vam da pročitate izjave o privatnosti na drugim web-stranicama i web aplikacijama koje posjećujete jer će upravljati korištenjem bilo kakvih osobnih podataka koje pružate prilikom posjeta tim web-stranicama i aplikacijama. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost ili odgovornost za praksu privatnosti takvih web-stranica ili web aplikacija trećih strana, a vaše korištenje takvih web-stranica i web aplikacija je na vaš vlastiti rizik.

8. OBJAVA PROMJENA

8.1. Svaka promjena politike privatnosti bit će objavljena putem naše web stranice.

8.2. Korištenjem web stranice www.razepce.com pojedinac potvrđuje da prihvaća i u potpunosti se slaže s cjelokupnim sadržajem Politike privatnosti.

8.3. Ova Politika privatnosti sačinjena je 17.05.2021.