Poziv za sudjelovanje na sajmu poljoprivrednih proizvoda „DANI MALINE I MEDA ŽEPČE 2021.“

31 Maja, 2021

Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče organizira 5. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju „Dani maline i meda Žepče 2021“.

Sajamska manifestacija će se održati u subotu, 10.7.2021. god. na Gradskoj tržnici Žepče. Na sajmu će se okupiti izlagači iz cijele BiH. Broj izlagača je ograničen tako da ćemo poštivati sve epidemiološke mjere koje budu na snazi u vrijeme održavanja sajma. Ukoliko bude neophodno ograničiti ćemo broj posjetitelja koji može istodobno boraviti na tržnici, kao i angažirati redare koji će osigurati da se sve propisane epidemiološke mjere poštuju.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na sajamskoj manifestaciji kao izlagači, te predstavite vaše proizvode i proširite mrežu vaših suradnika i kupaca.

Odluka organizatora je da se kotizacija za učešće na sajmu ove godine ne naplaćuje imajući u vidu da je pandemija covid 19 negativno utjecala na poljoprivrednike i male obrte.

Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje, osvježenje, kao i brojne nagrade i iznenađenja koje pripremamo za sve izlagače i posjetitelje. Organizatori će također osigurati sve potrebne preventivne mjere zaštite od covid 19.

Molimo da svoj interes za izlaganje na sajmu iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi u prilogu dopisa. Vašu prijavu možete poslati putem e mail-a na: razepce@gmail.com ili nas kontaktirati na tel: 032 880 273, 032 889 022.

Rok za prijavu je petak 21.06.2021.godine. Broj mjesta je ograničen!

Kontakt osobe: Marijana Zovko i Gabrijela Perković

Iskreno se radujemo Vašem dolasku i zajedničkom druženju!

PRIJAVNI OBRAZAC

Javni pozivi , ,