Poziv bh. firmama za učešće na međunarodnim poslovnim susretima u Italiji

23 Septembra, 2014

Vanjskotrgovinska/ Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se u periodu od 06-07. 10. 2014. godine u Veneciji (Republika Italija), u organizaciji Europske poduzetničke mreže, održati 2. međunarodni poslovni susreti pod nazivom: ”Micro and Small Enterprise Showroom”.

Ovaj međunarodni događaj pod pokroviteljstvom Evropske poduzetničke mreže Privredne komore regije Veneto – Eurosportello u suorganizaciji i suradnji sa Europskom poduzetničkom mrežom iz Luksemburga, Salona d Impresa S.p.a. i venecijanskog počasnog konzula nudi mogućnost malim i srednjim poduzećima za pronalaženje novih poslovnih prilika.

Tokom 1. međunarodnog poslovnog susreta u 2013. godini učestvovalo je više od 100 poduzeća iz 9 zemalja a održano je preko 425 poslovnih sastanaka.

Prednosti sudjelovanja:

  • Susreti uključuju 2 dana ciljanih i ekskluzivnih B2B sastanaka
  •  Mogućnost za unaprijed dogovorenim sastancima
  • Profesionalna pomoć i savjeti na licu mjesta
  • Dvije noći besplatno za jednu osobu (po poduzeću) u hotelu u Veneciji.
  • Besplatno učešće na događaju .

Zainteresirani za učešće na ovim poslovnim susretima sve dodatne informacije mogu pronaći na na linku www.salonedellemicroimprese.it/en/ ili dobiti na tel. 00390410999411 ili putem e-maila roberto.bassetto@eurosportelloveneto.it   ili rossana.colombo@eurosportelloveneto.it.

Kalendar sajmova, Vijesti sa sajmova