Održan Info dan prezentacije Javnih poziva za MSP

28 Maja, 2024

Razvojna agencija Žepče je u petak 24.05.2024. godine sa početkom u 14:00 sati u sali OV Žepče, održala Info dan o aktualnim javnim pozivima Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i objavljenim javnim pozivima Ministarstva privrede ZDK. Putem prezentacije i predstavljanjem obrazaca za prijavu uposlenica Razvojne agencije Žepče Marijana Tomić (Sektor za poduzetništvo unutar Razvojne agencije Žepče) je upoznala potencijalne korisnike sa uvjetima i kriterijima Javnog poziva i iznosima koji im stoje na raspolaganju.

Za potencijalne korisnike predstavljeni su sljedeći javni pozivi:

Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta:

Javni pozivi Ministarstva privrede ZDK:

Krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga je različit po javnim pozivima a klikom na javne pozive mogu se vidjeti rokovi.

Kod objave javnih poziva Razvojna agencija Žepče pruža i individualne usluge savjetovanja i tehničke asistencije privrednicima za javne pozive koji se odnose na MSP sektor.

Stoga svi zainteresirani koji su/nisu bili na prezentaciji za više informacija o javnim pozivima, mogu se obratiti u Razvojnu agenciju Žepče, na tel. 032 880 273 ili putem maila:  razepce@gmail.com.

Vijesti , , ,