Info dan – Javni pozivi namijenjeni poticanju poljoprivrednih djelatnosti u 2021.

17 Februara, 2021

Razvojna agencija Žepče poziva sve zainteresirane na Info dan „Javni pozivi namijenjeni poticanju poljoprivrednih djelatnosti u 2021. godini“, koji će se održati u četvrtak, 25.02.2021. godine u Sali OV Žepče s početkom u 11 sati.

Info dan je prilika za sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, obrtnike, predstavnike poduzeća, zadruga i udruženja da se bolje upoznaju sa mogućnostima i uvjetima apliciranja na  najavljene javne pozive u 2021.godini u sklopu  poziva EU4Agri programa.

Svrha info dana je upoznati poljoprivredne proizvođače s mogućnostima apliciranja na javne pozive namijenjene poticanju poljoprivredne proizvodnje, uvjetima i kriterijima koje trebaju ispuniti kako bi ostvarili pravo na apliciranje.

Nadamo se da će te biti u prilici da sudjelujete na info danu, kako bi se na vrijeme pripremili za buduće javne pozive od strane EU4Agri  i sličnih programa.

Zbog pandemije covid 19, broj mjesta za učešće je ograničen te vas molimo da nam svoj dolazak potvrdite najkasnije do utorka 23.02.2020. godine do 12 sati, putem mail-a: razepce@gmail.com ili na tel: 032/880-273. Kontakt osobe Gabrijela Nedić i Marijana Zovko.

Agendu info dana preuzmite u kliom na LINK.

Javni pozivi ,