5. Sajam braniteljskog poduzetništva u Mostaru

13 Juna, 2022

Direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko, na poziv organizatora, nazočila je u četvrtak, 9. lipnja, otvaranju 5. Sajma braniteljskog poduzetništva u Mostaru koji je organiziralo Ministarstvo za pitanja branitelja i Referalni centar branitelja/boraca „Zadrugar“.

Brojni izlagači s područja Hercegovačko – neretvanske, Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske i Srednjobosanske županije te izlagači iz susjedne Republike Hrvatske predstavili su proizvode braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i braniteljskih proizvoda.

Peti sajam braniteljskog poduzetništva otvorio je general bojnik Ivica Jerkić, a u ime organizatora nazočnima se obratio ravnatelj Referalnog centra Damir Radić. Ministar za pitanja branitelja Oliver Soldo u svom je obraćanju zahvalio svim izlagačima na dolasku i iskazanom poduzetničkom duhu te istaknuo kako je tradicija održavanja sajma značajan iskorak u promociji i marketingu.

Gosti sajma bili su prof. dr.sc Mirjana Miličević sa Sveučilišta u Mostaru i voditelj Referalnog centra za braniteljske zadruge RH Nebojša Jerković koji su predstavili Strateški plan braniteljskog poduzetništva kao dokument koji će značajno doprinijeti sustavnom razvoju braniteljskog poduzetništva i integraciji branitelja u društvu.

Svečanom otvorenju nazočili su predstavnici vlasti, od federalne do općinske razine, te predstavnici braniteljskih udruga i izlagači na sajmu.

Vijesti , , ,