21 Aprila, 2017

Od 18.-21.05.2017.godine na lokalitetu Kraševo DC – Carina održat će se 13. Sajam privrede Tešanj 2017.

Kao i proteklih godina, na Sajmu privrede u Tešnju očekuje se sudjelovanje privrednika iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, predstavnike privrednih komora, javne uprave, međunarodnih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Sadržajan popratni program – panel diskusija, tematska predavanja, prezentacije, B2B sastanci – će doprinijeti poslovnom povezivanju, te razmjeni iskustava, informacija i dobrih praksi.  Fokus panel diskusije, koja će biti upriličena prvog dana Sajma, će biti na temi od značaja za sve učesnike – regionalna saradnja i razvoj radne snage.

Ovogodišnji sajam, pored partnera – Privredne/Gospodarske komore FBiH i Općine Tešanj, podržat će Vlada ZDK, te mnogobrojni donatori i sponzori.

S obzirom da je već druga polovina travnja, te da je veliki broj mjesta na sajmu rezerviran, organizatori mole sve privredne subjekte koji do sad nisu, a žele da se prijave za sudjelovanje na sajmu, to učine čim prije, kako bi na vrijeme rezervirali svoje mjesto.

Minimalna kvadratura izložbenog prostora/štanda je 14 m2 – koji se po želji izlagača može povećavati. U sklopu izložbenog prostora dobijate stol sa 4 stolice, info pult, kabinu, priključak struje, natpis za reklamu i Wi-Fi.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti organizatorima sajma, a prijavne materijale i sve informacije možete preuzeti i na web stranici www.biznistesanj.ba.

Vijesti, Vijesti sa sajmova ,