SAGA – obuke za CNC operatera, CNC programera i sušioca

31 Maja, 2021

WHAM_RAZ-1024x161 SAGA - obuke za CNC operatera, CNC programera i sušioca

U četvrtak, 27.05.2021. godine održan je informativni sastanak polaznika obuka za CNC operatera, CNC programera i sušioca koje će se održati u kompaniji Saga d.o.o. Žepče. Obuka za CNC operatera je u tijeku i trajat će ukupno 160 sati, odnosno do 21.07.2021. godine i pohađati će je 6 polaznika.

Fokus obuke za CNC operatera je na izradi jednostavnijih tehničkih crteža i skica, radu na upravljačkim računalima na numerički kontroliranim strojevima, podešavanju, održavanju i popravci kao i osnovnoj obuci za korištenje programom za simulaciju koji služi za programiranje CNC stroja i izvođenje 3D simulacija obrade.

Početak obuke za CNC programera je planiran od 07.06.2021. godine, a pohađat će je 3 osobe, dok će obuka za sušioca početi 14.06.2021. godine, a ukupan broj polaznika je 4.  Za sve obuke polaznici koji redovito budu prisutni na istim dobit će certifikat o stečenom znanju. Pet polaznika sa najboljim rezultatima na obukama,  dobiti će priliku da se zaposle u poduzeću Saga d.o.o. Žepče.

Ovaj ciklus obuka se provodi kroz projekt „Poboljšanje konkurentnosti biznisa kroz jačanje radne snage“ koga financira USAID a implementira IESC u suradnji sa ENOVA. Implementator projekta za općinu Žepče je Razvojna agencija Žepče.

Vijesti , ,